joi, 26 martie 2009

Nou! Categoria casute de dar

Desi stransul banilor la o nunta este un moment in general penibil, cadourile in bani exista, si fara ele, forte multi dintre noi nu ne-am permite sa facem o nunta.

Prin urmare toata lumea vine cu plicul si ti-l pune discret in mana. Casuta de dar iti vine in general in ajutor in doua feluri: daca invitatul va inmaneaza personal plicul, dupa ce il primiti trebuie sa il depuneti intr-un loc unitar si sigur pentru ca sa nu imprastiati plicurile peste tot si eventual sa uitati de ele.
A doua situatie este cand casuta de dar este pusa la vedere si invitatii vor pune ei singuri plicurile inauntru, evitand astfel jena din momentul inmanarii banilor.

Daca la inceput casuta de dar era o simpla cutie, cu timpul ea s-a transformat intr-o casuta adevarata, "amenajata" cum se cuvine.

Mai nou insa au aparut variante mai haioase si in acelasi timp si elegante: gen casuta de dar in forma de tort, care se dezasambleaza, iar dupa nunta se va folosi pe post de cutii de depozitare sau casuta de dar in forma de colivie: eleganta si la vedere.

Pe E-accesorii.ro am adaugat de curand categoria "Casute de dar" unde puteti gasi cateva modele de astfel de casute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu