miercuri, 25 martie 2009

Reduceri de primavara la accesoriile de nunta


Martie, prima luna de primavara, aduce odata cu Martisorul si ultimele reduceri la articolele pentru nunti. Intrarea in Postul Pastelui determina firmele de profil sa ofere o serie de discounturi, demne de luat in consideratie. Rochii de mireasa, pantofi, costume pentru miri, accesorii pentru mireasa si multe alte lucruri le mai puteti gasi la preturi mai mici chiar daca targurile de nunti au luat aproape toate sfarsit. Este o ocazie pe care nu trebuie sa o ratati!


E-accesorii.ro va indeamna sa faceti economii considerabile oferindu-va in luna martie 10% reducere la majoritatea accesoriilor de nunta. Daca va hotarati sa comandati din timp ceea ce aveti nevoie, pe langa avantajul financiar, va veti bucura si de faptul ca nu v-ati aglomerat cu toate pregatirile pe ultima suta de metri.
Marturii, pernute de verighete, cosulete, cocarde, carduri de amplasare, meniuri, carti pentru oaspeti si multe alte accesorii...toate la pret de primavara!
Oferta este valabila in magazinul online E-accesorii.ro, precum si in magazinul fizic din strada Gheorghe Manu, Nr 14, Bucuresti (la intersectia cu Calea Victoriei).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu