joi, 20 mai 2010

Athena - Un nou model de trusou de botez

Si pentru ca trebuie sa incercam in continuare sa ne uimim admiratorii cu produse noi si frumoase, am creat si am postat in magazinul nostru online trusoul "Athena" - denumit dupa zeita intelepciunii, la greci.

De mai mult timp nasii si tinerii parinti doreau, pentru botez, modele noi de trusouri si deseori auzeam sintagma "pentru baietei nu prea se gasesc lucruri frumoase...". Dorind insa in continuare sa lucram si pentru fetite, si pentru baietei, am creat acest trusou care se poate face pe mai multe combinatii de culori: galben, portocaliu, turcoaz, roz, lila si verde.

Floricelele folosite pentru decor (hortensie) sunt naturale, prezervate, rezistand, practic, in forma initiala, timp de aproximativ 6 luni, conform declaratiilor importatorului. Ele insa nu trebuiesc confundate cu imortelele care sunt uscate total, florile prezervate fiind moi si placute la atingere.

Ceea ce mai este interesant la acest model este ca se poate personaliza prin broderie, cu numele copilului si data botezului.

Mai avem in plan si alte lucruri frumoase, asa ca stati aproape!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu