luni, 30 august 2010

Nunta pe bicicleta

Traim intr-o lume aglomerata, cu multa poluare, mult zgomot si suntem permanent marcati de lipsa timpului. Ca reactie la acest mod de viata, au aparut multe miscari care suntin ecologia, sportul si miscarea in aer liber, reintoarcerea catre valori traditionale si durabile.
Tot in acest trend a reinviat si bunul obicei al deplasarii pe bicicleta care dupa cum stiti are multiple avantaje: mai putina poluare, mai putin zgomot, te deplasezi mai usor, faci miscare si mai ai si timp sa admiri lucrurile din jurul tau. Tosusi trecerea de la "mersul cu masina pana la paine" la deplasarea pe bicicleta este un pic dificila pentru noi. In sprijinul curentului s-au creat multe asociatii de profil, una din cele mai iubite fiind Velo Bello, care va propune sa mergeti pe bicicleta, pastrandu-va in acelasi timp feminitatea (valabil doar pentru doamne, bineinteles :)

Fiind la randul nostru militanti activi, va invitam si pe voi sa va inscrieti si sa sustineti mersul pe bicicleta. Iar daca vreti cu adevarat sa militati pentru asta, nu ar strica sa va faceti si nunta pe acceasi tema. Sa apareti la rastaurant pe bicicleta sau sa va invitati toti participantii sa vina la biserica pe bicicleta, ca un adevarat alai de nunta, este inedit si "eco". In plus, ati fi o adevarata sursa de inspiratie pentru prietenii si cunoscutii vostri!

In dorinta de a va ajuta cu tematica "Nunta pe bicicleta", am creat cateva produse specifice: invitatii, pahare pentru miri, marturii, carduri de masa, carti in care oaspetii sa va scrie ce idee minunata ati avut :)

Deci fiti curajosi si faceti lucrurile in stilul vostru!

http://velobello.wordpress.com/2010/08/28/bike-wedding-acum-%C8%99i-in-romania/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu