miercuri, 1 decembrie 2010

Santa's Little Help


Relativ de curand ai adus pe lume un pui de om micut si extraordinar de dragalas, care face tot felul de lucruri poznase cu un aer nevinovat si jucaus. Ai face tot posibilul sa pastrezi undeva incuiate clipele in care totul se petrece pentru prima data, caci timpul trece repede si ai vrea mult sa revezi mai tarziu toate momentele care te fac atat de fericita. 
Primul zambet, prima rostogolire pe burtica, prima data cand prinde ferm ceva in manute, primii pasi...incerci sa surprinzi totul in poze, sa scrii cat mai detaliat pe blog, sa filmezi fiecare moment, adunand clipe albe pentru zile negre (cand spre exemplu va face vreo nazbatie de o sa tii minte :).
Asa ajungi si la primul Craciun, la primul cadou adus de Mosu'. Si chiar daca puiul este departe de a intelege semnificatia celor ce se intampla in jurul lui, tu te bucuri si impartasesti bucuria cu cei dragi.

Gandindu-ne la primul Craciun din viata Bebelului tau, ne-a venit in minte ideea unui costumas de Mos Craciun, creat special pentru el, din materiale naturale, pe dimensiuni foarte mici. Am facut un costumas pentru baietei, numit "Craciunel" si unul pentru fetite, "Craciunita", in care Bebe va arata ca un adevarat Santa's Little Help :)
Costumatie pentru petrecerea de Craciun, Craciunelul si Craciunita pot fi in acelasi timp un cadou minunat atat pentru copil, cat mai ales pentru parinti, care vor avea mai mult material de filmat :) Asa ca, anul acesta, de sarbatori, nu ezitati sa produceti agitatie si zambete si veti fi si voi un Santa's Little Help!

PS: pe aceasta cale ii transmitem multumiri si un mare pupic Benutzei, care a acceptat sa exemplifice cat de dragalas poate arata un Bebe Mic in costumas de Mos Craciun :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu