vineri, 25 noiembrie 2011

Nunta si tinutele pentru copii

Daca te gandesti putin la lista cu invitatii la nunta, cu siguranta observi ca ai cateva domnisoare si cativa micuti cavaleri carora ai putea sa le oferi un rol de seama in cadrul ceremoniei.
Sau poate ca aveti deja un copil si vreti sa ia parte in egala masura la un moment atat de important pentru voi.

Oricare ar fi cazul, va invit sa va inspirati din minunata nunta a lui Kate Moss, care mie una, mi-a placut foarte, foarte mult. Pe langa faptul ca nu s-a sfiit sa imbrace toate domisoarele si toti cavalerii in tinute deschise la culoare, frumoase si fluide, Kate a reusit sa creeze o imagine de ansablu de basm, cu printi si printese, semanand cu niste ingerasi coborati direct in iarba.

O alta idee minunata a fost sa aleaga sau sa lase sa fie alese tinute diferite pentru fiecare in parte, pastrand insa unitatea prin cateva elemente de ansamblu si bucurandu-se in acelasi timp de o diversitate placuta. Sunt sigura ca ideea a fost foarte pe placul domnisoarelor, iar pozele sunt dovada vie ca au aratat si s-au simtit minunat.


Copiii sunt adevarate surse de inspiratie, iar sa intri in biserica inconjurata de o "ceata" simpatica, ar putea fi un moment de care sa-ti amintesti mereu cu placere.


Nu in ultimul rand, din ce in ce mai des mirii aleg sa faca nunta o data cu botezul si astfel, pe langa "goana" dupa rochie de mireasa si costum, mai incepe si cea dupa tinuta de botez pentru copil.

Oricat ar fi de complicat, nu uitati, momentele frumoase se creeaza! Asa ca nu ezitati sa alegeti ceva special si pentru copii ;)


sursa foto: http://www.vogue.com/magazine/article/kate-moss-kiss-me-kate/#/magazine-gallery/kate-moss-wedding
Locul de unde puteti cumpara hainute de ocazie pentru copii, inclusiv facute pe comanda: http://www.e-accesorii.ro/botez/141-juniori

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu