miercuri, 11 ianuarie 2012

Noua colectie de hainute Petite Coco

A venit iarna, am trecut in noul an si a aparut si ultima colectie de hainute de ocazie pentru pitici, Petite Coco -  Sezon Rece 2011-2012.

Dupa o sedinta foto de ajuns de lunga, dar productiva, care a avut loc cu sprijinul doamnelor de la Cherry Events Group (care ne-au pus la dispozitie showroom-ul lor si ne-au lasat sa le mutam tot mobilierul :), rezultatul poate fi admirat intr-o serie de fotografii cu un simpatic fundal roz, aparute in premiera pe pagina de Facebook Petite Coco Ceremonie si mai nou si pe site-ul oficial Petite Coco.
Pentru aceasta colectie ne-au pozat Ana, care a implinit de curand 6 luni, si Alex, in varsta de numai 4 luni.


Colectia impleteste ca de obicei conceptul de poveste, foarte specific, de atlfel, celor mici, cu una din cele mai importante intrebari ale copilariei, "ce o sa ma fac cand o sa fiu mare?", aparand astfel noi personaje precum: Ileana Cosanzeana, GentleBall, Micul Gentleman sau Craiasa Zapezilor.
Materialele folosite sunt in principal broderii si dantele pretioase, pentru fetite, catifele si tesaturi din matase, pentru baietei, dar si blanite moi pentru zilele mai reci.
Formele surprind, ca de obicei, insa va lasam sa vizitati singuri colectia si sa apreciati originalitatea lor :)


In curand, colectia va aparea si pe site-ul E-accesorii.ro, la sectiunea tinute de botez, precum si la cea de tinute pentru domnisorii si cavalerii de onoare la nunta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu