luni, 16 iulie 2012

Lansare Aquarela - Petite Coco

Asa cum am mai spus si intr-un post precedent, pe 1 iunie 2012 Petite Coco a lansat colectia Aquarela de hainute de ocazie pentru copii pictate manual, impreuna cu Alexandra Mudrac - grafician- si magazinul Pink&Blue, care a gazduit acest eveniment.
Lansarea a decurs cam asa: incetul cu incetul au sosit parintii si copiii, si in timp ce primii au baut un pahar de sampanie, copiii au inceput sa se cunoasca si sa se joace pe rupte. Trebuie sa recunoastem ca magazinul Pink&Blue este un bun teren de joaca, avand foarte multe jucarii interesante si spatiu suficient de manevra.
Cand s-au strans cu totii, cei noua micuti manechini Petite Coco au urcat sa se schimbe in tinutele de prezentare. A urmat o defilare cu numeroase momente haioase, sub privirile curioase ale invitatilor si ale parintilor, activitate cu care au demonstrat ca sunt gata sa faca primul pas in drumul spre celebritate :) Obositi in urma momentului de "munca" intensa, micutii s-au relaxat la o prajiturica si un biberon de lapte sau ceai. In continuare, au profitat de timpul disponibil ramas pentru a reincepe joaca, demonstrand ca hainutele Petite Coco nu sunt doar frumoase, dar si comode, si te poti juca de minune imbracat in ele.
Totul a fost fotografiat si filmat, astfel ca avem dovezi ca s-au simtit bine, asa cum de altfel au si declarat parintilor acasa :)
Din materialul strans am facut doua montaje, care speram sa va placa.
Vizionare placuta!
PS: Colectia o puteti vedea deja in magazinul nostru online:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu