miercuri, 31 octombrie 2012

Nunta si dovlecii

Astazi foarte multa lume sarbatoreste Halloween-ul, in special cei care au copii mici si sunt in cautare de tinute haioase pentru miile de serbari din gradinite si scoli  :).

Dovlecii, i-am asociat intotdeauna cu aceasta sarbatoare, asa ca nu mi s-a parut ca ar avea vreo legatura cu evenimentele festive din viata noastra, cu atat mai putin cu nunta. Pana azi! Cand am avut nevoie de o poza pentru a mai anima lucrurile pe Facebook si am descoperit ca banalul dovleac poate fi o tema si mai ales un decor minunat de toamna.
Pentru a va arata ca merita intr-adevar sa depasim ideea: "toamna = frunze in culori rosiatice si galbene", am facut o selectie cu cele mai interesante poze pe care le-am gasit pe post de inspiratie.

Daca m-as mai marita o data, cred ca as alege dovleacul ca tema, gandindu-ma cat e de galben si de vesel si mai ales gustos, intr-o serie de placinte :) Sa nu mai zicem ca ies si niste felinare excelente din ei!





Pentru mai multa inspiratie, nu ar strica sa vizitati si blogul: http://www.beforethebigday.co.uk/2012/05/real-before-big-day-bride-rachel-on.html ;)

3 comentarii:

 1. Foarte ingenioasa nunta.
  Felicitari pentru post!
  iuta.ro

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte frumoase aceste marturii.
  De ce nu le prezentati si pe https://www.alizera.ro/nunta-constanta/invitatii-si-marturii/marturii/ ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumoase aceste marturii.
  De ce nu le prezentati si pe Invitatii si marturii de nunta?

  RăspundețiȘtergere