Despre noi

Noi suntem o echipa inca tanara :), cu o experinta de peste 8 ani in domeniul evenimentelor personale: nunta si botez si cu dorinta mereu vie de a veni in intampinarea dorintelor voastre. Creativitatea este baza activitatii noastre si ne straduim mereu sa oferim produse noi si interesante.

E-accesorii.ro este in primul rand un atelier de creatie, dar si un magazin online si showroom de accesorii pentru nunta si botez. In oferta noastra intra: invitatiile de nunta, cocarde, cosulete pentru cocarde, carti de oaspeti si instrumente de scris, pahare pentru miri, pernute de verighete, marturii, carduri si numere de masa si multe alte produse reunite in seturi tematice.
Pentru botez avem invitatii, trusouri si hainute pentru bebelusi, carduri, meniuri si numere de masa, marturii si cruciulite de pus in piept, precum si o sectiune de cadouri pentru nou nascuti sau botez.
Pentru ambele evenimente va oferim posibilitatea sa va creati singuri decoratunile si accesoriile, punandu-va la dispozitie materiale interesante in cadrul rubricii "Do it yourself!".

Majoritatea produselor care apar in magazinul online E-accesorii.ro sunt lucrate in atelierele noastre, in serie relativ mica, si incearca sa se remarce prin originalitate, culoare si prospetime. Nu sunt facute in China, ci sunt lucrate manual de catre o echipa de tineri talentati si indemanatici!
Pe langa produsele noastre oferim si produse importate din alte tari cu traditie in domeniul nuntilor si a botezurilor. Acestea au fost indelung admirate pe site-urile straine si la cererea clientilor, au fost introduse si in oferta noastra.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, acceseaza site-ul E-accesorii.ro.
Adresa magazin de prezentare: Str. Constantin Daniel, Nr. 4, Bucuresti (zona Piata Romana)